In de wereld van staal en constructie is er één bedrijf dat eruit springt: B.A. Geurts-Janssen B.V., een trots familiebedrijf dat al 155 jaar bestaat. Graag nemen wij je mee in onze dynamische wereld waar we denken in mogelijkheden en oplossingen. Waar we laten zien dat werken met staal niet alleen stoer en krachtig is, maar dat we hier echt mogelijkheden bieden voor persoonlijke groei.

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaten voor de functie van:

Commercieel binnendienst medewerker

Waarmee ga je voor ons aan de slag?
Wil jij een belangrijke rol spelen in het vergroten van de omzet en klanttevredenheid bij één van de grootste staalmagazijnen van de regio? Als commercieel binnendienst medewerker op onze verkoopafdeling ben je verzekerd van geen enkele saaie dag: je voert verkoopgesprekken, stelt offertes op en draagt bij aan de lancering van nieuwe producten en diensten. Samen met jouw collega’s op de verkoopafdeling ben je een misbare schakel in het commerciële succes van ons familiebedrijf

Wat zoeken wij in jou?
Ben jij sterk in het onderhouden en opbouwen van persoonlijke relaties met onze klanten? Dan pas jij waarschijnlijk in het plaatje van onze toekomstige commercieel binnendienst medewerker met mbo+/hbo denk- en werkniveau.

Om het plaatje completer te maken beschik jij over de volgende eigenschappen en/of kwaliteiten:

  • Dankzij jouw stressbestendige en geduldige karakter kun je snel en soepel inspelen op wisselende situaties bij onze klanten.
  • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
  • Dankzij enkele jaren ervaring op commercieel gebied ben je creatief in het vinden van oplossingen.

Wat kunnen wij jou bieden?
Allereerst ontvang je van ons marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenregeling. Daarnaast ga je aan de slag in een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijg én werkt in een organisatie waar je iedere dag weer zichtbare prestaties met elkaar neerzet.

Ben jij de systeembeheerder / programmeur van staal die wij zoeken?
Dan heten wij jou van harte welkom om te solliciteren als commercieel binnendienst medewerker bij één van de de grootste staalmagazijnen van de regio. Wanneer je nog vragen hebt over de bovenstaande functie dan staat Tiny Vullings (HR-manager) je graag te woord.

Solliciteer nu!

Direct overtuigd? Neem contact met ons op!

"*" indicates required fields

Max. file size: 25 MB.