Vanuit Venlo leveren we aan klanten in Zuid- en Oost-Nederland, evenals een essentieel deel van België. Met een breed assortiment van negen productgroepen bieden we een one-stop-shop voor al hun behoeften. Door grootschalige inkoop bij Europese fabrieken, eigen voorraad en bewerkingen op onze locatie in Venlo, zorgen we voor snelle en kostenefficiënte levering. Ons bedrijfsterrein aan de Tjalkkade beslaat ongeveer 36.000 m².

In de wereld van staal en constructie is er één bedrijf dat eruit springt: B.A. Geurts-Janssen B.V., een trots familiebedrijf dat al 155 jaar bestaat. Graag nemen wij je mee in onze dynamische wereld waar we denken in mogelijkheden en oplossingen.

Met onze eigen haven en zes (!) staalhallen met een vrije overspanning tot 33 meter onderscheiden we ons als een van de weinige onafhankelijke groothandelaren in de Benelux. We houden een uitgebreide voorraad balkstaal, constructiestaal, wapening, buizen, kokers, platen en meer. Onze zagerij en conserveringslijn voldoen aan de wensen van onze tevreden klanten in Nederland en België. Samen met ervaren transporteurs vormen we een complete en betrouwbare groothandel.