B.A. Geurts-Janssen B.V. te Venlo is een sinds 1867 bestaande gerenommeerde groothandel in staal en technische producten. De vennootschap maakt als centrale werkmaatschappij deel uit van de Geurts-Janssen groep. Binnen deze internationaal actieve groothandelsgroep zijn circa 100 personeelsleden werkzaam.

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaten voor de functie van:

Bijbaan studenten!

Medewerker laadploeg

Bij B.A. Geurts-Janssen B.V. is geen dag en geen lading hetzelfde. Na bestelling door de klant word het materiaal gepickt en/of gezaagd en/of gemeniëd. Wanneer de bestelling gereed is wordt deze in de late dienst op de trailers geladen zodat onze chauffeurs deze in alle vroegte kunnen gaan leveren aan onze klanten.

Wij zoeken versterking voor onze laadploegen in de avond. Na gedegen cursussen op het gebied van veiligheid start je in de late dienst in de laadploeg. Deze ploeg laad het merendeel van het materiaal wat overdag gereed is gemaakt op de trailers zodat onze chauffeurs meteen kunnen vertrekken als ze vroeg in de ochtend aankomen.

Het werk bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Controleren laad-opdrachten;
  • Controleren bundels en aantallen;
  • Samen met je collega’s op de meest veilige manier de trailers laden;
  • Nogmaals controleren of alle materialen geladen zijn zoals aangegeven op de laadlijst en dan aan de volgende trailer beginnen.

 
We zoeken verschillende studenten om ons te versterken. Het is de bedoeling dat studenten 2 avonden in de week komen helpen. Afhankelijk van je medestudenten kunnen dit vaste dagen zijn of kan er gerouleerd worden. Meer dagen werken kan in overleg. Wij vinden school erg belangrijk dus werken bij B.A. Geurts-Janssen B.V. mag niet ten koste gaan van je opleiding! Bij een hoge zelfstandigheid is er ook de mogelijkheid om op zaterdagen en in vakanties te komen werken afhankelijk van de werkdruk. Voor deze rol is het verplicht om intern je BHV diploma te behalen. Dit zal na je proefperiode ingepland worden.

De late ploeg is van 14:45 – 23:30; uiterlijke starttijd is 16:30.

Zie jij je als de ideale kandidaat die liever door de weeks wat bijverdient zodat je het weekend overhoud om leuke dingen te gaan doen met je vrienden. Reageer dan snel!

Solliciteer nu!

Direct overtuigd? Neem contact met ons op!

"*" indicates required fields

Max. file size: 25 MB.