In de wereld van staal en constructie is er één bedrijf dat eruit springt: B.A. Geurts-Janssen B.V., een trots familiebedrijf dat al 155 jaar bestaat. Graag nemen wij je mee in onze dynamische wereld waar we denken in mogelijkheden en oplossingen. Waar we laten zien dat werken met staal niet alleen stoer en krachtig is, maar dat we hier echt mogelijkheden bieden voor persoonlijke groei.

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaten voor de functie van:

Accountmanager (Regio Limburg)

Waarmee ga je voor ons aan de slag?
Als accountmanager bij één van de grootste staalmagazijnen van de regio krijg je de kans om een sleutelrol te vervullen in het intensief onderhouden van contact met bestaande klanten én het werven van nieuwe klanten. Dankzij jouw kennis van de markt en het vakjargon ben je in staat om kansen voor onze klanten te identificeren én te benutten.

Samen met onze binnendienst werk je nauw samen om succesvolle orders te realiseren. Jij bent de drijvende kracht achter ons groeiende klantenbestand in de regio Limburg!

Wat zoeken wij in jou?
Vind jij het uitdagend om duizenden kilo’s staal per dag te verkopen aan onze klanten en beschik je ook nog eens over de kwaliteiten om de behoeften van onze klanten te achterhalen? Dan pas jij perfect in het plaatje van onze toekomstige accountmanager met mbo+/hbo denk- en werkniveau.

Om het plaatje completer te maken beschik jij over de volgende eigenschappen en/of kwaliteiten:

  • Om de klant optimaal van dienst te kunnen zijn denk jij in praktische oplossingen.
  • Je bent klantgericht, zonder het belang van B.A. Geurts-Janssen B.V. uit het ook te verliezen.
  • Commerciële resultaten realiseren is voor jou geen hogere wiskunde
  • Netwerken? Dat is jouw tweede natuur!

 
Wat kunnen wij jou bieden?
Allereerst ontvang je van ons marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief een auto van de zaak en pensioenregeling. Daarnaast ga je aan de slag in een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijg én werkt in een organisatie waar je iedere dag weer zichtbare prestaties met elkaar neerzet.

Ben jij de accountmanager van staal die wij zoeken?
Dan heten wij jou van harte welkom om te solliciteren als accountmanager bij één van de grootste staalmagazijnen van de regio. Wanneer je nog vragen hebt over de bovenstaande functie dan staat Tiny Vullings (HR-manager) je graag te woord.

Solliciteer nu!

Direct overtuigd? Neem contact met ons op!

"*" indicates required fields

Max. file size: 25 MB.