In de wereld van staal en constructie is er één bedrijf dat eruit springt: B.A. Geurts-Janssen B.V., een trots familiebedrijf dat al 155 jaar bestaat. Graag nemen wij je mee in onze dynamische wereld waar we denken in mogelijkheden en oplossingen. Waar we laten zien dat werken met staal niet alleen stoer en krachtig is, maar dat we hier echt mogelijkheden bieden voor persoonlijke groei.

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaten voor de functie van:

Waarmee ga je voor ons aan de slag?
Als systeembeheerder/programmeur ga je samen met een collega aan de slag met het beheren van de IT-omgeving van B.A. Geurts-Janssen B.V.; het is namelijk belangrijk dat onze kantoor- en productieprocessen optimaal functioneren. Kun jij goed communiceren met andere disciplines en specialisten? Dan ben jij de uitwezen persoon om onze organisatie te evalueren en adviseren op het gebied van nieuwe apparatuur of software. Je begrijpt het belang van de beschikbaarheid van informatie; dankzij jouw betrokkenheid zorg jij voor een betrouwbare IT-omgeving.

Wat zoeken wij in jou?
Één van de grootste staalmagazijnen van de regio zoekt een systeembeheerder / programmeur met aantoonbaar hbo werk- en denkniveau op het gebied van ICT. Dankzij jouw opgedane ervaring kun je direct aan de slag met het installeren, configureren en troubleshooten in een IT-omgeving. Ervaring met technologieën als: Virtualisatie, Active Directory, Certificaten, MS Exchange, Veeam back-up & replication is gewenst.

Daarnaast zouden wij het bij B.A. Geurts-Janssen B.V. fijn vinden als onze nieuwe systeembeheerder / programmeur beschikt over het volgende:

 • Kennis en vaardigheid in het programmeren van Visual Basic-applicaties
 • Kennis en ervaring met het werken en beheren van ERP-systemen
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.
 • Beheers je ook de Franse taal? Dan is dit voor ons een voordeel.
 • Wat kunnen wij jou bieden?
  Allereerst ontvang je van ons marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid bij een organisatie waar we iedere dag weer mooie prestaties met elkaar willen behalen.

  Heb je de wens om parttime aan de slag te gaan? Dat is natuurlijk ook bespreekbaar.

  Ben jij de systeembeheerder / programmeur van staal die wij zoeken?
  Dan heten wij jou van harte welkom om te solliciteren als systeembeheerder / programmeur bij één van de grootste staalmagazijnen van de regio. Wanneer je nog vragen hebt over de bovenstaande functie dan staat Tiny Vullings (HR-manager) je graag te woord.

  Solliciteer nu!

  Direct overtuigd? Neem contact met ons op!

  "*" indicates required fields

  Max. file size: 25 MB.